Threads: 2
καλησπερα σε ολους ,
ειμαστε αρκετοι ελληνες με κινεζικα τηλεφωνα?
You like this post
Threads: 0
Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια.. εχω το smartphone HTM Z1 H39L και η ρομ μου τρωει πολυ ραμ και δεν εχω περασει τιποτα απολυτος μου εχει ελευθερο 50mb of 512mb ram.. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε παλικαρια για το που μπορω να βρω rom για αυτο το κινητο γιατι εχω ψάξει τον κόσμο ;
Threads: 2
Γεια χαρά κι απο εμένα
Αγόρασα πρόσφατα το Chenovo M1-3 ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσο το official firmware του τηλεφώνου έχω φάει το κόσμο και δε μπορώ να βρω ούτε μια πληροφορία.
Χαιρετω! Κατοχος doogee turbo2014! Απλα απιστευτο! Ακομα κοιταω τον καθενα να φιγουραρει
με τα high-end samsung κινητα, και να γελαω!! Τι παραπανω να σου δωσει ενα samsung αναρωτιεμαι;
Ααα,ασε ξερω, κατι smart sensors κλπ!! και τον εγωισμο ενος 5χρονου που λεει " το δικο μου κανει
650€, το δικο σου ποσο? και το αυτοκινητο του μπαμπα μου εχει ταδε και ταδε του δικου σου;!"
Ειδικα τωρα στην κριση, βλεπω κοτσαμ 35αριδες να δινουν ενα σκασμο λεφτα για το τελευταιο galaxy s5 και μετα να κλαιγονται που δεν εχουν να πληρωσουν την εφορια...!! Παρε εναν κινεζο να βρεις την υγεια σου!!! Αυτα απο μενα!!
καλησπερα παιδες αφιστε τους να δινουν 500αρια να παρουν τηλεφωνα οι φιλοι μας οι κινεζοι παλι ειναι μπροστα κατοχος ενος jiayu g4s τρομερο τηλ octacore δε σταματαει που8ενα αν ηξερε καποιος απο development οπως custom rom κτλ.....ας στειλει πμ !!!!!!
You and
kinsing like this post